Erik Verbeek

Verbeek"Wij hebben door de samenwerking met de Van Kampen Groep toegang tot de gehele verzekeringsmarkt, zonder dat wij zelf aanstellingen moeten aangaan"

Wij hebben door de samenwerking met de Van Kampen Groep toegang tot de gehele verzekeringsmarkt, zonder dat wij zelf aanstellingen moeten aangaan. Dit scheelt ons heel veel tijd, slechts één rekening-courant en één accountmanager.

"Mijn personeel" meer dan 130 man sterk zit in Hoorn. Het volledige administratiesysteem is 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar via www.vkg.com en altijd actueel. Wij houden voldoende tijd over om ons te richten op commerciële activiteiten en het onderhouden van contacten met onze cliënten. Daarnaast willen de medewerkers bij de Van Kampen Groep graag oplossingsgericht met je meedenken.

Verbeek Advies

Hans de Pree

Vos"Dus moest ik meer uitbesteden en met name hier neemt van Kampen voor mij een grote rol in."

Ik ben bij de Van Kampen Groep terechtgekomen in 2001, nadat ik in 1999 mijn pensioenbedrijf heb verkocht met ongeveer 200 fte's. De reden hiervoor was dat ik alleen met mijzelf iets wilde doen. Ik wil dus geen groot kantoor meer. Dus moest ik meer uitbesteden en met name hier neemt van Kampen voor mij een grote rol in.

Hiepoteek.nl

Chris de Bruin

Vos"Al sedert 1997 doe ik zaken met de Van Kampen Groep en tot volle wederzijdse tevredenheid. Hoe dat komt? We zijn allebei ondernemers, zij in het groot en ik in het klein"

Al sedert 1997 doe ik zaken met de Van Kampen Groep en tot volle wederzijdse tevredenheid. Hoe dat komt? We zijn allebei ondernemers, zij in het groot en ik in het klein. En ondernemen betekent creatief denken en zoeken naar oplossingen waar standaard producten niet toereikend zijn. En in creatieve producten zijn ze goed bij van Kampen. Veel van hun volmachtproducten zijn uniek in hun soort, innovatief, scherp geprijsd, en met dat al uitstekende binnenkomers, zeker ook bij prospects. Ik heb dat al menigmaal ervaren.

Daarnaast staan ze in Hoorn nog dicht genoeg bij de markt om te weten hoe belangrijk klanten voor ons zijn. Kom ik een keer met een niet alledaagse zaak, dan wordt er gekeken naar een maatwerk-oplossing en ik kan me niet veel keren herinneren dat die er niet kwam. En daarbij overheerst het "we-gevoel". Samen zoeken naar de goede balans tussen "wat wil de klant hebben" en "wat wil de assuradeur geven", is het mooiste wat er is.

En provinciaal hebben ze het natuurlijk goed voor elkaar. Vrijwel alle aanbieders in Nederland onder handbereik, prima geautomatiseerd en dat alles tegen lage kosten, wat willen we nog meer? Ik denk dat de Van Kampen Groep zeker op de goede weg zit als servicebedrijf voor het Nederlandse intermediair. Van harte aanbevolen!

Met collegiale groet,

Bureau Mr. de Bruin

Barry Goedhart

goedhart"De keuze die ik heb gemaakt is doen waar ik goed in ben en de activiteiten die een ander beter kan uitbesteden."

Als startende ondernemer sta je voor veel keuzes. Wanneer je geen goede keuzes maakt, ben je niet bezig als financieel planner/verzekeringsadviseur maar meer als de automatiseringsspecialist en administrateur.

De keuze die ik heb gemaakt is doen waar ik goed in ben en de activiteiten die een ander beter kan uitbesteden. Daarom heb ik mijn administratie voor een groot gedeelte ondergebracht bij de Van Kampen Groep.

Ik heb nu voldoende tijd voor de activiteiten waarin mijn kwaliteiten het beste naar voren komen, namelijk het oplossen van vraagstukken, het uitwerken van adviezen en vanzelfsprekend het klantencontact.

Goedhart Finance

Gerrit Voskamp

Vos"De Van Kampen Groep heeft al tientallen jaren ervaring in het administreren van verzekeringen ten behoeve van het intermediair"

Wij hebben bij de start van onze onderneming er bewust voor gekozen om een solide en betrouwbare polis-en klantenadministratie te kunnen voeren.

De Van Kampen Groep heeft al tientallen jaren ervaring in het administreren van verzekeringen ten behoeve van het intermediair, het tijdig incasseren van premies en het verantwoorden van de boekingen in een overzichtelijke, samenvattende rekening-courant. Ook kunnen wij onze relaties inzage geven in het digitale polisdossier.

Een groot voordeel van het samenwerken met de Van Kampen Groep is dat wij ons kunnen richten op onze commerciële activiteiten en bovendien onze relaties Wft-proof adviseren uit een toereikend aantal op de markt verkrijgbare financiële producten.

Voskamp Advies

Roel Schuurbiers

Vos"Wij werken al meer dan 8 jaar samen met VKG. Wat ik erg prettig vind is het persoonlijke contact met de medewerkers, ik ken ze bijna allemaal. Ze denken met je mee en zijn innovatief, denk aan het Zakenpakket en FiNBOX."

Wij werken al meer dan 8 jaar samen met VKG. Wat ik erg prettig vind is het persoonlijke contact met de medewerkers, ik ken ze bijna allemaal. Ze denken met je mee en zijn innovatief, denk aan het Zakenpakket en FiNBOX. Het Zakenpakket heeft een fantastische prijsstelling. Laatst kon ik een beveiligingsbedrijf voor € 6.000 verzekeren via het Zakenpakket. Tot dan betaalden ze € 17.000, dus minder als de helft! Fantastisch. Het Extranet werkt ook goed. Ik kan mijn eigen polissen draaien, groene kaarten ontvangen, Extranet is gewoon erg gebruikersvriendelijk. Ik ben erg tevreden met VKG.

EAC advies

Rob Waltmans

Vos"Ik werk sinds 2003 met VKG samen, naar volle tevredenheid. Het beste aan VKG vind ik hun Extranet. VKG loopt wat ICT betreft voorop in de markt."

Ik werk sinds 2003 met VKG samen, naar volle tevredenheid. Het beste aan VKG vind ik hun Extranet. VKG loopt wat ICT betreft voorop in de markt. Weet je wat het knapste is? Ze houden hun Extranet eenvoudig en overzichtelijk. Zo biedt het VKG Extranet precies wat ik nodig heb, zonder overbodige zaken. Ik zie veel Extranetten waar ik echt door de bomen het bos niet meer zie! Bij VKG is dit veel beter, ik vind alles snel terug. Betalingen, schademeldingen, maakt niet uit, je hebt het zo op het scherm. Ga zo door VKG!

Waltmans Assurantiën